CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte
Qui som
Què oferim
Infraestructura i tecnologia
Qualitat de servei
UbicacióCVS Tot Ordinadors mitjançant el seu partner tecnològic, Anunzia Solucions Tecnològiques, S.L., li ofereix la possibilitat d'obtenir la millor relació qualitat preu en Hardware, Software i Servei Tècnic. A més, comptarà amb tot el suport i assessorament dels professionals més qualificats en el sector de les Noves Tecnologies. Així com Software de Gestió i Aplicacions perquè la seva empresa tingui les solucions que millor s'adaptin a les seves necessitats. Formada per experts desemvolupadors, coneixedors de la problemàtica i necessitats del mercat, manté una continua evolució i millora dels productes existents i treballa en el desenvolupament de nous projectes per a proporcionar les millors eines en tot moment.

A més, comptarà amb tot el suport i assessorament dels professionals més qualificats perquè la seva empresa tingui les aplicacions que millor s'adaptin a les seves necessitats.

I comptarà amb tots els serveis relacionats com el disseny gràfic, imatge d'empresa, multimèdia, gestió de dominis, allotjaments, comptes de correu, certificats digitals i promoció web, hardware i xarxes.


CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Contacte · Política de cookies · Sitemap · Disseny Web Anunzia
UAB, Centre Metal·lúrgic, Col·legi Enginyers, Copca, Upmball, Aeball, VeriSign, Thawte, Microsoft, AntiSpamEurope, HabitatSoft, Kaspersky, Dell
Home Català Espanyol