CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte
Hardware
Software
Servei tècnic
Noves tecnologies


Mitjançant el nostre partner tecnològic, Anunzia Solucions Tecnològiques, S.L. li oferim la possibilitat d'obtenir la millor relació qualitat preu en aplicacions Internet, software de gestió i programes. A més, contarà amb tot el suport i assessorament dels professionals més qualificats en el sector de les noves tecnologies. Formada per experts desenvolupadors, coneixedors de la problemàtica i necessitats del mercat, manté una contínua evolució i millora dels productes existents i treballa en el desenvolupament de nous projectes per a proporcionar les millors eines en tot moment.

Disposem d'una sèrie de productes estàndard d'alta qualitat i fiabilitat que han estat resultat d'anys d'experiència en el sector i de la possibilitat de desenvolupar aplicacions a mida per a cobrir totes les necessitats del client.

A més, contarà amb tots els serveis relacionats com Programes de gestió, disseny gràfic, imatge d'empresa, gestió de dominis, allotjament, comptes de correu, maquinari, xarxes i configuració de sistemes.

Mantenim una contínua evolució i millora dels productes existents i treballa en el desenvolupament de nous projectes per a proporcionar les millors aplicacions informàtiques en tot moment, disposant de productes ja desenvolupats i més assequibles per al client.


CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Contacte · Política de cookies · Sitemap · Disseny Web Anunzia
Iqua, Copca, Verising, Thawte, Centre Metal·lùrgic, Aeball, Upmball, Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Microsoft, Spamina, kaspersky
Home Català Espanyol