CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte
Base de dades webCVS Tot Ordinadorsofereix un servei complet de solucions ràpides i eficaces per a la instal·lació i el manteniment dels elements de maquinari i sistemes per a cobrir totes les necessitats del client.

A més, contarà amb l'assessorament d'autèntics professionals perquè l'empresa afronti amb èxit els nous desafiaments tecnològics en transferència d'informació i comunicacions, proporcionant solucions de networking i integració de sistemes.

CVS Tot Ordinadorsofereix implantar i mantenir infrastructures basades en les últimes tecnologies LAN/WAN.

Els oferim un suport ràpid i eficient. Ens podem encarregar de la reparació i manteniment dels seus equips informàtics, tant a nivell de Hardware com a nivell de Software, mitjançant una atenció personalitzada a través de visites a la seva empresa.

Aquest servei també pot incloure una instal·lació i/o manteniment de la seva xarxa informàtica i servidors.


CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Contacte · Política de cookies · Sitemap · Disseny Web Anunzia
Iqua, Copca, Verising, Thawte, Centre Metal·lùrgic, Aeball, Upmball, Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Microsoft, Spamina, kaspersky
Home Català Espanyol