CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte
Base de dades web


Base de dades web
Web informativa per a disposar de presència a Internet i poder donar a conèixer un establiment/empresa o activitat comercial.


Base de dades web
Catàleg de productes sense venda. Molt recomanable pel comerç entre empreses o B2B on es poden mostrar tots els productes que ofereix l'empresa proveïdora.


Base de dades web
Aplicació amb tots els requisits per a convertir-se en un punt més de la xarxa comercial.


Nota: Tots els productes de la gamma estàndard inclouen estadístiques, editor web i suport.

CVS Tot Ordinadors és la millor forma de promocionar la seva empresa per Internet. Si el client desitja tenir tota la informació de la seva empresa permanentment actualitzada, CVS Tot Ordinadors és el que està buscant.

Contarà amb un producte a Internet amb característiques com:

1. Administració pròpia amb la possibilitat de modificar els continguts directament sense necessitat de coneixements tècnics de cap tipus.

2. Catàleg en línia de productes que es podran actualitzar totes les vegades que sigui necessari, molt més pràctic i econòmic que tenir el catàleg imprès.

3. Vendre a través d'Internet mitjançant un TPV virtual i/o contra reembossament o indicant nombres de transferència.

4. Els usuaris que comprin a la web quedaran registrats i introduint el seu e-mail i contrasenya podran tornar a comprar sense necessitat de tornar a emplenar les seves dades.

5. Disposar d'un gestor de clients i comandes on-line.

6. Enviar promocions als usuaris via correu electrònic.

7. Contractar seccions addicionals i desenvolupar seccions a mida.

8. Contar amb un producte sempre actualitzat i un manteniment constant sense cap cost addicional.

9. Adquirir nous mòduls per disposar d'una eina de gran qualitat.

10. Suport on-line, estadístiques, editor html, pressupostos via Internet, Bases de dades web, etc...Pàgina web personalitzada
Aplicacions informatives a mida per a disposar de presència a Internet i poder donar a conèixer un establiment/empresa o activitat comercial.Aquestes no són administrables per part del client.

Presentació de l'empresa, filosofia, història, productes o serveis, ubicació, contacte, etc...


Pàgina web personalitzada
Aplicatius realitzats a mida Internet/Intranet/Extranet amb tot el suport i assessorament perquè el client disposi de les aplicacions que millor s'adaptin a les seves necessitats.

Administració pròpia amb la possibilitat de modificar els continguts directament sense necessitat de coneixements tècnics de cap tipus.Programes de gestió i de control i tractament de bases de dades.

A més, contarà amb tots els serveis relacionats com disseny gràfic, imatge d'empresa, gestió de dominis, allotjament, comptes de correu, maquinari, xarxes i configuració de sistemes.Aplicació informàtica
Aplicació informàtica especialment pensada per a cobrir les necessitats de la petita i la mitjana empresa en el que a gestió d'arxius interns, transmissió i emmagatzematge es refereix, per a facilitar la seva comunicació.Treballa amb tot tipus d'arxius, donant la possibilitat als usuaris de la Intranet/Extranet, de compartir informació d'una forma segura i fiable.


Aplicació informàtica
Base per a la creació d'un portal web amb la possibilitat d'unificar establiments/empreses o activitats comercials i la informació i/o els productes que aquests tinguin relacionats.

Aquesta aplicació informàtica esta especialment pensada per a federacions de comerciants, centres comercials, associacions, etc...CVS Tot Ordinadors manté una contínua evolució i millora dels productes existents i treballa en el desenvolupament de nous projectes per a proporcionar les millors aplicacions informàtiques en tot moment, disposant de productes ja desenvolupats i més assequibles per al client.


CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Contacte · Política de cookies · Sitemap · Disseny Web Anunzia
Iqua, Copca, Verising, Thawte, Centre Metal·lùrgic, Aeball, Upmball, Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Microsoft, Spamina, kaspersky
Home Català Espanyol