CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte
Aplicacions informàtiques
Qui som
Què oferim
Infraestructura i tecnologia
Qualitat de servei
UbicacióHem aconseguit diversificar-nos en el mercat, introduint-nos en el món informàtic a través de CVS Tot Ordinadors i mitjançant el nostre partner tecnològic Anunzia Solucions Tecnològiques, S.L., per així, cobrir les necessitats que els puguin sorgir en el món de les noves tecnologies.

HARDWARE.
Podem cobrir totes les seves necessitats, des del subministrament de tota mena de consumibles fins a l'adquisició de nous aparells informàtics juntament amb els seus perifèrics ( impressores, multifuncionals, faxos, etc... ) així com el manteniment o reparació dels que ja disposin.

SOFTWARE. Els oferim la possibilitat d'adquirir tots aquells programes que els siguin necessaris per a la correcta realització de la seva activitat. També posem al seu abast la possibilitat de llogar programes de gestió empresarial, amb els que podran portar la comptabilitat de la seva empresa, la correcta gestió de la facturació i el control dels stocks.

SERVEI TÈCNIC. Suport ràpid i eficient. Ens podem encarregar de la reparació i manteniment dels seus equips informàtics, tant a nivell de Hardware com a nivell de Software, mitjançant l'assistència a la nostra botiga o bé amb una atenció més personalitzada a través de visites en el seu domicili. Aquest servei també pot incloure una instal·lació i/o manteniment de la seva xarxa informàtica.

NOVES TECNOLOGIES.
Podem cobrir totes les necessitats que els sorgeixin en aquest camp, mitjançant el nostre partner tecnològic Anunzia Solucions Tecnològiques, S.L., com ara la confecció i manteniment de pàgines web, dominis, correu electrònic i allotjaments, programes a mida i disseny gràfic per a la seva empresa.


CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Contacte · Política de cookies · Sitemap · Disseny Web Anunzia
UAB, Centre Metal·lúrgic, Col·legi Enginyers, Copca, Upmball, Aeball, VeriSign, Thawte, Microsoft, AntiSpamEurope, HabitatSoft, Kaspersky, Dell
Home Català Espanyol