CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte


Si necessita més informació sobre els nostres productes i/o serveis, ompli aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible. Gràcies.

Nom: *
Cognoms: *
Telèfon: 
Mail: *
Direcció: 
Codi Postal: 
Població: 
Província: 
País: 
Comentaris: *

     

  * Camps obligatoris.
CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de CVS Tot Ordinadors amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de CVS Tot Ordinadors, responsable del fitxer i amb domicili al carrer Sant Llorenç, 10 Baixos . 08202 Sabadell . Barcelona . Espanya. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és CVS Tot Ordinadors, amb domini d'Internet www.cvs.es, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent direcció de correu electrònic cvs@anunzia.com.

CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Política de cookies · Contacte · Sitemap · Disseny Web Anunzia
Iqua, Copca, Verising, Thawte, Centre Metal·lùrgic, Aeball, Upmball, Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Microsoft, Spamina, kaspersky
Home Català Espanyol