CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte


Si necessita més informació sobre els nostres productes i/o serveis, ompli aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible. Gràcies.

Nom: *
Cognoms: *
Telèfon: 
Mail: *
Direcció: 
Codi Postal: 
Població: 
Província: 
País: 
Comentaris: *
He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de CVS TOT ORDINADORS SL.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de CVS TOT ORDINADORS SL.

  * Camps obligatoris.
CONSENTIMENT INFORMAT

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de CVS Tot Ordinadors SL amb CIF B63089981 i domicili social situat en C / SANT LLORENÇ 10 LOCAL 08202, SABADELL (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CVS Tot Ordinadors SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
L'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.
CVS Tot Ordinadors SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CVS Tot Ordinadors SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic info@cvs.es.
Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: info@cvs.es.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Contacte · Política de cookies · Sitemap · Disseny Web Anunzia
Iqua, Copca, Verising, Thawte, Centre Metal·lùrgic, Aeball, Upmball, Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Microsoft, Spamina, kaspersky
Home Català Espanyol