CVS Tot Ordinadors CVS Tot Ordinadors Serveis Productes Contacte
Qui som
Què oferim
Infraestructura i tecnologia
Qualitat de servei
Ubicació


Comerç electrònic / PAYPAL

Comerç electrònic / PAYPALLa forma ràpida i segura de comprar per internet.
Sistema de compra per a compradors i venedors, oferint seguretat, compres en gran varietat de llocs web i de forma senzilla, executant-se en pocs segons.
A nivell de venedor gaudeixi d'un compte únic augmentant les seves vendes a clients potencials amb un sistema de protecció basat en les últimes tecnologies antifrau per protegir el seu negoci.
Antispam / SPAM EXPERTS

Antispam / SPAM EXPERTSSpamExperts especialistes en desenvolupament de Desplegament de Seguretat Email i funcionalitat d'Automatització i Integració amb finalitat de facilitar solucions per a professionals.
Bloqueja 99.98% de tot el spam i confia en un radi fals-positiu capdavantera en la indústria de menys d'un en 1 milió. Protecció spam, virus i de llistes negres. L'arxiu d'emails ajuda a fer còpies de seguretat d'emails i a aconseguir conformitat. 
Servei de seguretat d'email optimitzat i destacat per Local Cloud, sistema sincronitzat, seguretat privada i gestió en maquinari virtual a temps real.Google Engage / GOOGLE

Google Engage / GOOGLEAnunzia té la formació especialitzada de Google WebExpert aportant el suport que necessites en Google AdWords i Marketing Online per millorar el tràfic de la teva pàgina web. 
Avantatges:
Cupons promocionals d'AdWords
Productes publicitaris de Google
Segell de qualitat certificat per Google
Especialistes en ventes & collateralSmall Bussines Specialist / MICROSOFT

Small Bussines Specialist / MICROSOFTAnunzia Solucions Tecnològiques, SL l'assessora sobre quins productes de Microsoft poden resultar adequats per a empreses de la grandària de la seva.

Anunzia disposa de:
Formació especialitzada tècnica i comercial, per a ajudar-li a optimitzar el seu treball.
La formació destinada als Partners Especialistes en Petita Empresa (Small Business Specialist) fa millorar els nostres coneixements sobre productes i màrqueting. Després de realitzar amplis estudis, Microsoft ha assolit determinar quins productes són els més indicats per a ajudar a les petites empreses a obtenir el major benefici al menor cost. Aprengui a identificar els segments de mercat, atreure als clients potencials, descobrir les seves preocupacions, tancar les vendes, implementar les solucions i retenir als seus clients. Sàpiga comprendre quins són les necessitats pròpies de les petites empreses i les solucions comercials més efectives, com correspon a un proveïdor de productes i serveis de confiança amb un nivell d'implementació més ràpid i un nivell de prestació de serveis millorat.
Accés al suport i als recursos de Microsoft
En la nostra qualitat de Partner Especialista en Petita Empresa de Microsoft (Small Business Specialist), vam contar amb el millor canal de comunicació de Microsoft, amb facilitat d'accés al servei de suport especialitzat. Obtingui suport tècnic directe per a mantenir-se al dia en avanços tecnològics i noves ofertes de productes. 
Clients satisfets i fidels
Al contar amb coneixements especialitzats i estar familiaritzat amb el sector de la petita empresa, aconseguim que els nostres clients estiguin satisfets i amatents a seguir fent negocis amb nosaltres. La satisfacció dels clients és major quan saben que comprenem el seu negoci i podem subministrar-los les millors solucions al millor preu, permetent-los rendibilitzar ràpidament la inversió i expandir-se.Software de seguretat / ESET

Software de seguretat / ESETMolt més que una protecció dissenyada per a vostè 
Confiem en la seva premiada tecnologia de detecció NOD32 per treure el màxim partit als ordinador i combatre qualsevol tipus d'amenaça. ESET NOD32 està dissenyat per consumir molt pocs recursos. Inclou una manera jugador per jugar sense interrupcions, i un mòdul pesca electrònica per bloquejar pàgines web fraudulentes.

Antivirus / KASPERSKY

Antivirus / KASPERSKYKaspersky Lab és un dels grans desenvolupadors de productes i solucions de seguretat informàtica: sistemes de protecció contra virus, spam i atacs de hackers.
Els principals actius de la companyia són el seu gran coneixement i l'experiència acumulada durant més de quinze anys de lluita constant contra els virus i altres amenaces informàtiques.
Kaspersky Lab analitza contínuament les activitats virals, el que li permet pronosticar les tendències dels programes maliciosos. Aquesta particularitat és la base de tots els productes, solucions i serveis de Kaspersky Lab, sempre estem un pas per davant de la competència, oferint als nostres usuaris la millor i més fiable protecció.Programes de gestió / TECHNI-WEB

Programes de gestió / TECHNI-WEBTechni-Web és una empresa fundada al 1997 amb l'objectiu de desenvolupar software de gestió integral. Per poder estar més a prop dels nostres distribuïdors, essent pioners en la creació de franquícies de software. Gràcies a aquest sistema d'expansió tenim una xarxa distribuïda de programadors, i podem acompanyar als nostres distribuïdors en les seves primeres instal·lacions. El DD (Desenvolupament Distribuït) ens permet a més abordar grans projectes de creació de software al disposar de un gran número de programadors.
Apostem per solucions I+D, apliquem la última tecnologia del mercat per a que els nostres clients obtinguin el millor resultat. Això ens ha portat a obtenir premis a la innovació tecnològica. 

Amb els mitjans tecnològics i humans que disposem, la participació i l'esforç de tots, hems aconseguit oferir un servei complet amb la qualitat del nostre software. La satisfacció dels nostres clients és el resultat del treball ben fet.Servidors / DELL

Servidors / DELLTenim el compromís de simplificar la tecnologia reduint el cost i la complexitat. Podem fer de la innovació una pràctica empresarial diària en lloc d'un objectiu a llarg termini. El resultat d'aquesta pràctica serà una empresa més ràpida, millor i més intel ligent.
Associar-se amb Dell pot incrementar la seva eficiència, flexibilitat i, el que és millor, la seva rendibilitat. Dell ha revolucionat la forma de fabricació, enviament i implementació dels productes de tecnologia, i ara volem posar al seu abast aquest model revolucionari. Estem decidits a guanyar-nos la seva confiança i la del seu negoci.Certificats digitals / VERISIGN y THAWTE

Certificats digitals / VERISIGN y THAWTEQuè és un certificat digital?
Un Certificat digital de Seguretat és un petit programa que resideix en el servidor web i que garanteix la identitat de les parts implicades en la transacció.
Permet que els visitants o usuaris del seu lloc web tinguin la certesa de que realment estan realitzant operacions comercials amb la seva empresa (i no amb el 'fals' lloc web d'un impostor).
A qui li pot interessar aquest servei?
Els certificats digitals són imprescindibles per a totes aquelles empreses i particulars, l'activitat dels quals depèn de les operacions comercials i transaccions per Internet, per a donar la major seguretat a un lloc web.
Quins certificats digitals ofereix Anunzia?
Anunzia ofereix en l'actualitat dues marques de certificats: Verisign i Thawte.Nivell Certified Adobe

Nivell Certified AdobeEntre els membres del programa Adobe Partner Connection Program s'inclouen les empreses líders en el seu sector, que se centren en l'èxit del client. 
Maximitzem la nostra inversió en tecnologia al connectar-nos amb aquells partners que venen i integren productes i solucions d'Adobe, o proporcionen formació sobre els productes per augmentar la seva utilització per part de l'usuari.
CVS Tot Ordinadors · Tel./Fax 93 747 84 68 · Sant Llorenç, 10 Baixos · 08201 Sabadell · Nif. B63089981 · Avís Legal · Contacte · Política de cookies · Sitemap · Disseny Web Anunzia
UAB, Centre Metal·lúrgic, Col·legi Enginyers, Copca, Upmball, Aeball, VeriSign, Thawte, Microsoft, AntiSpamEurope, HabitatSoft, Kaspersky, Dell
Home Català Espanyol